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CUISINE

 
 

サーモンの酢漬けサラダ 黒パンチップス添え   ¥1,290

salmon salad served with beefroof suree

白身魚マリネのバターソテー 二種のピュレ添え   ¥1,390

Marinated butter sautéed white fish served with two kinds of puree

白身魚マリネのバターソテー 二種のピュレ添え   ¥1,390

Marinated butter sautéed white fish served with two kinds of puree

骨付きラム肉のバターソテー チミチュリソース   ¥1,980

Butter sautéed bony lamb served with Chimichurri sauce

牛タンのマリネ 白ワイン煮込み   ¥1,980

Marinated beef tongue stewed in white wine

牛タンのマリネ 白ワイン煮込み   ¥1,980

Marinated beef tongue stewed in white wine

ビーツのチーズケーキ   ¥1,200

Beetroot cheesecake

パブロワ 季節のベリー添え   ¥1,200

Pavlova served with seasonal berries

パブロワ 季節のベリー添え   ¥1,200

Pavlova served with seasonal berries